Έχω ξαναπεί και στο παρελθόν, ότι μου αρέσει να βρίσκω αφορμές για να γιορτάζω…ότι μπορείς να φανταστείς. Έτσι λοιπόν, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, είναι μια υπέροχη αφορμή για μια τέτοιου είδους γιορτή. Είναι αφορμή, αν θέλεις, να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον στη σχέση σου, στον αγαπημένο σου ακόμη και στον ίδιο σου, τον εαυτό. Να σου πω εγώ τι κάνω σε αυτές τις περιπτώσεις? Με περιποιούμαι, λίγο παραπάνω από τις άλλες μέρες. Θα φτιάξω τα μαλλιά μου και τα νύχια μου, θα ντυθώ όμορφα και θα περάσω super με τον καλό μου!  Είναι  ή καταλληλότερη αφορμή, δικαιολογία, ευκαιρία να κάνεις ένα διάλλειμα, από το καθημερινό σου τρέξιμο και  να χαλαρώσεις λιγάκι. Πίστεψε με, τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να πηγαίνουν χαμένες!

Δεν είναι απαραίτητο, να ξοδέψεις χρήματα για να περάσεις λίγο χρόνο με τον καλό σου, δεν είναι ούτε καν ανάγκη να του αγοράσεις δώρο. Βέβαια αν ο καλός σου, προβλέψει και σου αγοράσει κάτι, εννοείται πως είναι καλοδεχούμενο το δωράκι. Μπορείς να κανονίσεις μια μικρή εκδρομούλα ή να βγείς έξω για φαγητό ή  απλά μια βόλτα κάπου στη φύση… Μπορείς να οργανώσεις κάτι στο σπίτι, ένα ρομαντικό δείπνο ή ένα  μεσημεριανό γεύμα, ή ένα οικογενειακό πρωινό. Εννοείται πως αν έχεις παιδιά τα βάζεις και αυτά στα σχέδια σου. Ένα όμορφο τριαντάφυλλο, λίγη σοκολάτα και μια καρτούλα, αρκούν για να δείξεις στον καλό σου, ότι τον σκέφτεσαι και τον αγαπάς…Είμαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσει και θα χαρεί πολύ.

Έφτιαξα λοιπόν, μια πολύ γλυκιά και πανεύκολη καρτούλα ειδικά για την περίπτωση.  Είναι πανεύκολη, διότι μπορείς να τη φτιάξεις με υλικά που έχεις στο σπίτι. Τι θα χρειαστείς? Βελόνα και κλωστή…Όχι μην τρομάζεις, σου λέω είναι πανεύκολη, εδώ τα κατάφερα εγώ, που είμαι άσχετη με το ράψιμο!

2016-02-11 16.30.28

Έκανα το περίγραμμα της καρδιάς με μολύβι και προτού ξεκινήσω το ράψιμο με τη βελόνα μου,  έκανα τρυπούλες ακολουθώντας το σχήμα της καρδιάς. Μπορείς να το κάνεις όσο πιο πυκνό θέλεις, μπορείς να διαλέξεις ότι χρώμα θέλεις. Κόκκινη κάρτα με άσπρη καρδιά ή το ανάποδο. Εγώ προτίμησα το ροζ, για να ταιριάζει με τα marsmellows…χεχε..

 

2016-02-11 16.33.09

 

Αυτό είναι ο Αρούλης, για να βγάλω αυτή τη φωτογραφία, δεν μπορείς να φανταστείς τι τράβηξα, και πάλι είναι ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω…

2016-02-10 18.52.07

Ο Αρης σου έυχεται να περάσεις μια όμορφη ημέρα Αγίου Βαλεντίνου….Τώρα που το ξανασκέφτομαι, έπρεπε να φτιάξω και μία κάρτα και για αυτόν τον ερωτά μου…

Και εγώ με τη σειρά μου, εύχομαι να περάσεις τέλεια ότι και να επιλέξεις να κάνεις…

Φιλιά,

Untitled

9 thoughts on “Κάρτα για τον Βαλεντίνο μου!

  1. Αθηνά μου, πολύ γέλασα με την φωτογραφία! Αυτές οι φωτογραφίες είναι που αποτυπώνουν πλήρως την πραγματικότητα!
    Η ιδέα σου για την καρτούλα είναι υπέροχη! Χαίρομαι που το βλέπεις σαν ευκαιρία να γιορτάσεις!

    Like

  2. Μα τι γλυκιά κίνηση και τι υπέροχη κάρτα να προσθέσω!!!! Ειλικρινά έργο τέχνης! Μπράβο σου και τυχερός ο σύζυγος αυτό έχω να πω! Χρόνια σας πολλά!

    Like

  3. Τι όμορφη καρδούλα! Κι ενώ δεν ήξερα αν θα προλάβω να φτιάξω τίποτα, σήμερα το βράδυ θα στρωθώ. Με τόσες όμορφες καρδούλες να κυκλοφορούν…

    Like

  4. Τέλεια η κάρτα σου Αθηνά!!!Και πολύ ωραία κίνηση!!!!Είναι φτιαγμένο με αγάπη και αυτο είναι που μετράει!!!Φιλιά…

    Like

  5. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη Αθηνά μου ως προς τον εορτασμό. Κι εγώ ψάχνω αφορμές για γιορτή με το έτερο ήμισυ και πολύ το ευχαριστιόμαστε. Η καρδούλα έγινε πολύ όμορφη κι εγώ θα σου πρότεινα να φτιάξεις μία παρόμοια σε ένα μικρό καμβά και να το κρεμάσεις κάπου να περνάς να το βλέπεις και να χαμογελάς! Να είστε πάντα καλά, να χαίρεστε ο ένας τον άλλον και να χαίρεστε και τον μικρό σας πρίγκιπα!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    Like

  6. Καλά κάνετε και τη γιορτάζετε τη συγκεκριμένη ημέρα. Είναι αφορμή για κάτι διαφορετικό. Εμείς όχι πάντα. Π.χ. φέτος είχαμε παιδικά πάρτι να πάμε, οπότε όλη η μέρα πέρασε στα παιδικά πάρτι. Πώς να γιορτάσουμε;
    Αυτό με το ότι προσπαθούμε να βγάλουμε τα μικρά φωτογραφία και όλο κινούνται, όλες το έχουμε. Χαχα 🙂

    Like

  7. Υπέροχη η κάρτα σου Αθηνά μου αλλά και η φωτογραφία του μικρού ζιζάνιου! Εγώ θα την στόλιζα την κάρτα σαν διακοσμητικό μόνιμο χιχι!

    Like

Leave a comment