Εύχομαι μια καλή και όμορφη, γεμάτη αγάπη, χρονιά! Το 2015 ήταν μια χρονιά σταθμός για μένα, καθώς είχα πολλές και μοναδικές εμπειρίες σαν νέα μαμά αλλά και όχι μόνο. Θεωρώ ότι αυτές οι εμπειρίες, οι καταστάσεις αν θέλεις με προβλημάτισαν αρκετά, με στεναχώρησαν, με δυσκόλεψαν, με ωρίμασαν. Και πιστεύω πως φέτος θα είμαι πιο έτοιμη, πιο έμπειρη να αντιμετωπίσω μια παρόμοια κατάσταση.

Αυτή τη χρονιά θα είμαι πιο επιεικής με τον εαυτό μου, δεν θα κρατάω όλες τις ενοχές για μένα. Θα είμαι πιο ήρεμη και πιο χαλαρή. Θα απολαμβάνω τις όμορφες στιγμές με τους άντρες μου. Και δεν θα αφήνω τίποτα και κανέναν κακοπροαίρετο να μου χαλάσεις αυτές τις στιγμές.

Θα σταματήσω να στεναχωριέμαι για πράγματα του παρελθόντος. Ότι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει, αυτό που μετράει είναι το τώρα και δεν θέλω να αναλώνομαι  σε τοξικές καταστάσεις. Επιλέγω να είμαι χαρούμενη και καλοδιάθετη, όπως  με προέτρεψε  η φίλη μου Μαρία, με ένα πολύ όμορφο κείμενο για  την έννοια της επιλογής συναισθήματος  στο blog της και πόσο τελικά σημαντικό είναι αυτό.

Επίσης θα ήθελα να συνεχίσω να καταγράφω τις σκέψεις μου σε αυτό το χώρο που έφτιαξα, πολύ διστακτικά πριν από 3 μήνες περίπου και μου δίνει τόση χαρά και ικανοποίηση. Ανακάλυψα μια πλευρά του εαυτού μου, που ποτέ δεν πίστευα ότι έχω.  Ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξη και την ανοχή σου.

Θέλω να συμμετέχω σε δύο προκλήσεις –  ιδέες από δύο πολύ καλές bloggers που θαυμάζω και ελπίζω να καταφέρω να ανταπεξέλθω, η μία είναι ιδέα της Μάρθας  από το marthablogging με το Φωτογράφισε το , μία φωτογραφία για κάθε μέρα του χρόνου και η άλλη είναι της  Αντωνίας από το crazytourists blogging , μία συγκεκριμένη φωτογραφία, την ίδια, κάθε βδομάδα. Πιστεύω πως είναι πολύ ωραία ιδέα και ενδιαφέρουσα να συγκεντρώσω τόσες φωτογραφίες, τόσες αναμνήσεις μέχρι τον Δεκέμβριο του 2016.

Εύχομαι ένα 2016 γεμάτο υγεία, χαρά, αγάπη και δημιουργία για όλους μας.

Φιλιά,

 

Untitled

15 thoughts on “Καλώς ήρθες 2016!

  1. Χρόνια πολλα, καλη χρονιά! Σου εύχομαι να καταφέρεις να πραγματοποίησεις όλα όσα θέλεις αυτη τη χρονιά!

    Like

  2. Καλή και υπέροχη Χρονιά να έχεις-ετε Αθηνά !!! Είναι εξαιρετικοί οι στόχοι και οι σκέψεις σου για το νέο χρόνο και σου εύχομαι να πραγματοποιηθούν !!!!

    Like

  3. Χρόνια πολλά καλή μου Αθηνά και εύχομαι έναν ήρεμο ειρηνικό και όμορφο χρόνο σε όλους μας με υγεία πάνω από όλα! Σε φιλώ!

    Like

  4. και εκ παραδρομής…δεν σε ευχαρίστησα για την αναφορά που μου έκανες! Αυτό το κείμενο που είχα γράψει το διαβάζω αυτές τις ημέρες που το έχω ανάγκη…Βιώνω ένα “χάσιμο” φιλίας και με έχει πληγώσει…μάλλον… για την ακρίβεια δεν ξέρω που πατώ και που βαδίιζω…

    Like

    1. Ωωωω, είναι πολύ στενάχωρο αυτό, λυπάμαι πολύ. Εύχομαι να το ξεπεράσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και να πας παρακάτω. Είναι δύσκολο το ξέρω, έχω βιώσει κάτι παρόμοιο και δεν μπορούσα να χωνέψω αυτό που είχε γίνει. Είσαι δυνατή όμως και είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρεις!

      Like

  5. Καλή χρονιά Αθηνά. Ευχόμαστε να βγουν πραγματικότητα όλες σου οι επιθυμίες και να πετύχεις όλους τους στόχους σου! Κατερίνα και Κάλη από Ανθομέλι

    Like

  6. Εύχομαι να έχεις μια καλή και δημιουργική χρονιά με υγεία, χαρά και ευτυχία! Μακάρι να πραγματοποιηθούν όλες οι επιθυμίες σου και οι στόχοι σου! Πολλά φιλιάαααα

    Like

Leave a comment